Ştiaţi că VW Passat CC nu e pentru offroad cu noroi? Tipul ăsta nu ştia. VIDEO FAIL

Nu e un secret că Volkswagen Passat CC e pe gustul multor fani VW. Însă protagonistul următorului video nu era conştient de incompatibilitatea dintre un Passat CC tunat şi un drum noroios. Iar rezultatul este pur şi simplu penibil - vedeţi în continuare.

Indiferent că vorbim de maşini normale sau offroad, lumea uită că, de fapt, contactul dintre maşină şi calea de rulare e asigurat de patru mici pete de contact prin intermediul pneurilor. Dacă nu ai pneuri adecvate, roţile vor derapa şi caii putere, oricât de mulţi, nu te ajută să ieşi dintr-o situaţie precum cea de faţă. Iar dacă nu ieşi, te cam faci de râs... :)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.