Trei Aston Martin într-un TIR? Poza asta îţi creează, literalmente, durere

Am tot aşteptat să găsim undeva şi o explicaţie consolatoare, de genul „E Photoshop!”. Din păcate, nu am găsit, deci trebuie să suportăm ideea că cineva chiar a pus trei Aston Martin unul peste altul.

Trei Aston Martin într-un TIR? Poza asta îţi creează, literalmente, durere Trei Aston Martin într-un TIR? Poza asta îţi creează, literalmente, durere

Imaginea a apărut pe pagina de Facebook Autogespot, fără nicio altă explicaţie în afară de aceea că cele trei sportive britanice plecau către Polonia. În lipsa unei confirmări că ar fi poză prelucrată digital (şi dacă e, e una foarte foarte bine lucrată), nu putem să ne imaginăm decât că sunt maşini a căror soartă urmează a fi mult mai rea decât cea de a fi îngrămădite în halul ăsta în trailerul unui TIR.

Chiar şi aşa, două DB9 şi un DBS NU au voie să fie transportate în modul ăsta. În lipsa unui suport care să ţină maşina de sus (şi noi nu prea vedem suportul), nu putem decât să ne imaginăm că cineva a urcat-o acolo cu un motostivuitor. GATA! Nu vrem să ne mai imaginăm nimic, căci devine din ce în ce mai dureros şi probabil că nici ţie nu-ţi facem bine cu scenariile astea. Pe de altă parte, trebuie să ne amintim că tot timpul se poate să fie şi mai rău - cum ar fi înghesuirea unui BMW X6 într-o dubă -, nu?

Sursa: Autogespot

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.