Trei dintr-o lovitură. Sau de ce ideea de scuter este un pic terifiantă [VIDEO]

Autor: Andrei Ştirbu 24 mart. 2015 Accidente
Trei dintr-o lovitură. Sau de ce ideea de scuter este un pic terifiantă [VIDEO]

Odată cu venirea primăverii sosesc şi ideile bune. Mă tot gândesc în ultimul timp să-mi iau un scuter – pe care îl văd ca mijlocul ideal de transport în Bucureşti. Asta, desigur, pentru că sunt teribil de leneş pentru a-mi lua o bicicletă şi pentru că o maşină ar implica mult mai multe costuri. Însă, de fiecare dată când aproape că mă conving de necesitatea unui scuter în viaţa mea, ajung să dau peste câte un clip din aceasta. 

Întâmplarea de mai jos nu a avut loc în Bucureşti (sau măcar în România), ci în Taiwan. Într-o intersecţie semaforizată intră trei scuterişti, plecaţi în sincron (probabil la culoarea verde a semaforului). La câteva secunde, în aceeaşi intersecţie intră, dintr-o direcţie diferită, o limuzină. Rezultatul – un scuterist plonjat pe capotă, ceilalţi doi opriţi brusc în lateralul maşinii. 

Nu am nevoie de mai multe motive să-mi amân, până la anul, gândul de a cumpăra un scuter. Avem scuterişti pe-aici? Cum vă descurcaţi cu traficul? Aţi recomanda altora să-şi ia un scuter?

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide