Tu dai prioritate şi motocicliştilor? VIDEO

Când ai cedează trecerea şi vezi un camion venind din stânga ta, ce faci? Te bagi sau stai cuminte? Dar dacă cel care vine din stânga e motociclist?

Tu dai prioritate şi motocicliştilor? VIDEO Tu dai prioritate şi motocicliştilor? VIDEO

O situaţie des întâlnită în trafic: intersecţie semaforizată, semafoare defecte, puse pe intermitent, deci se aplică regulile de circulaţie care stabilesc prioritatea în funcţie de semnalizarea drumului.

Vii de pe drumul fără prioritate şi vezi că vine un camion sau o maşină mică, cu destulă viteză, din stânga ta. Ce faci? Dar dacă în locul camionului şi al maşinii sunt doi motociclişti? Şi într-un caz, şi în celălalt, vehiculele respective au prioritate. Dar reacţia ta diferă. De ce?

Aviz amatorilor: consecinţele pot fi foarte rele. Ca în clipul de mai jos, via trafictube. Cine a fost vinovat şi de ce?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.