Uite de asta trebuie să porţi cască dacă mergi pe Nurburgring (VIDEO)

În zilele rezervate vizitatorilor, pe Nurburgring nu eşti obligat să porţi cască, fiindcă e, în esenţă, un drum public. Dar ar fi bine să o porţi, totuşi, ca să nu păţeşti ca băieţii din videoclipul de mai jos.

Uite de asta trebuie să porţi cască dacă mergi pe Nurburgring (VIDEO) Uite de asta trebuie să porţi cască dacă mergi pe Nurburgring (VIDEO)

În esenţă, legendarul circuit german Nurburgring este un drum public, aşa că nu eşti obligat să porţi cască dacă vrei să faci un tur cu maşina proprie şi personală în zilele dedicate publicului. Dar, aşa cum o să vezi în videoclipul de mai jos, ar fi bine să porţi, totuşi, această protecţie minimă atunci când conduci pe Nordschleife.

Cei doi protagonişti se află într-un Dodge Viper decapotabil, cu acoperişul textil deschis. Într-un viraj, şoferul pierde controlul maşinii şi Viperul ajunge în parapete (din fericire, la viteză mică). Inevitabil, unul dintre ei se loveşte la cap, fiindcă nu purta cască.

VIDEO:

Via Carscoops

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.