Un 350z face un derapaj la 360 de grade în trafic şi scapă. Ce a greşit şoferul? VIDEO

Maşinile cu tracţiune spate nu sunt la îndemâna oricui. Mărturie stă şi păţania unui şofer de Nissan 350z, care a scăpat ca prin urechile acului în urma unui derapaj.

Un 350z face un derapaj la 360 de grade în trafic şi scapă. Ce a greşit şoferul? VIDEO Un 350z face un derapaj la 360 de grade în trafic şi scapă. Ce a greşit şoferul? VIDEO

Când ai vreo 300 de cai-putere care galopează toţi pe puntea spate, ar trebui să ţii cont cu mare atenţie de starea suprafeţei de rulare atunci când vrei să accelerezi cu putere. Nu de alta, dar maşinile de genul lui Nissan 350z nu sunt chiar pentru oricine.

Cam cât noroc a avut şoferul din imagine, şi credeţi că a învăţat ceva din ce i s-a întâmplat? Care au fost greşelile făcute, care l-a aruncat în faţa celorlalte maşini? Aşteptăm opinia voastră.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.