Un autoturism a fost prins între două TIR-uri pe cel mai circulat drum din Moldova – FOTO

Autor: Promotor 23 mai 2022 Accidente
Un autoturism a fost prins între două TIR-uri pe cel mai circulat drum din Moldova – FOTO

Evenimentul rutier a avut loc luni, 23 mai, pe centura de ocolire a municipiului Focșani. Trei ambulanțe au venit la fața locului.

Un accident care se putea încheia tragic a avut loc în județul Vrancea, pe centura de ocolire a municipiului Focșani. Trei autovehicule au fost implicate în eveniment, dintre care un autoturism și două autotrenuri.

Practic, autoturismul a fost prins între cele două tiruri, cele trei persoane aflate în interior rămânând încarcerate. Acestea au fost preluate și transportate la spital de ambulanțele S.A.J.

La locul accidentului, pompierii au decuplat bornele autoturismului și au asigurat măsurile P.S.I. Se circula alternativ pe sensul Focșani- Bacău, iar polițiștii rutieri au luat măsuri pentru fluidizarea traficului, scrie Adevărul.ro.

Accident cu persoane încarcerate pe Calea Moldovei din municipiul Focșani

”Trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani intervin la acest moment la un accident rutier produs pe Calea Moldovei din municipiul Focșani în care au fost implicate două autocamioane și un autoturism. În urma impactului dintre acestea se pare că 3 persoane au rămas încarcerate în autoturism. Pompierii acționează cu 1 autospecială de descarcerare, 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și 1 ambulanță SMURD. Totodată, la fața locului s-au deplasat și 2 ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea”, se arată într-un comunicat de informare emis de autorități la scurt timp după producerea evenimentului rutier.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide