Un „bizon” a vrut să depăşească rândul de maşini, însă o şoferiţă l-a pus la punct chiar pe contrasens [VIDEO]

În cazul de faţă nu are loc niciun accident, însă modul plin de răbdare şi de fermitate în care alege o şoferiţă să-l educe pe bizonul care depăşea coloana la semafor ne umple de respect.

Un „bizon” a vrut să depăşească rândul de maşini, însă o şoferiţă l-a pus la punct chiar pe contrasens [VIDEO] Un „bizon” a vrut să depăşească rândul de maşini, însă o şoferiţă l-a pus la punct chiar pe contrasens [VIDEO]

V-aţi întâlnit probabil şi voi cu ei. Sunt nesimţiţii pentru care o coloană care aşteaptă liniştită la semafor e un impediment prea mare în calea nevoii de a se mişca fluid. Aşa că bagă avariile şi depăşesc cât pot de mult, pe contrasens, chiar dacă asta înseamnă deseori ca şoferii care vin în mod legal să se dea la o parte pentru a le face loc.

Nu şi şoferiţa din imagine. De ce spunem „şoferiţă”? Uitaţi-vă la genele de pe botul SUV-ului în care se află şi veţi înţelege... Ei bine, fata are destul curaj şi mai ales suficientă răbdare pentru a-i preda nesimţitului o lecţie - nu se dă la o parte, chiar dacă îl putea ocoli, şi îl obligă să bată în retragere.

Umilinţa suferită e cel mai mic rău care i s-ar fi putut întâmpla nesimţitului. Voi care credeţi că ar fi pedeapsa cea mai potrivită pentru cei care fac asta în trafic?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.