Un şofer grăbit din Bucureşti a scăpat de amendă, dar s-a pedepsit singur cu o vizită la service [VIDEO]

Cu puţin ajutor de la un poliţist binevoitor, un şofer care a ajuns cu maşina într-o staţie de tramvai din Bucureşti, depăşind ilegal coloana care aştepta la semafor, s-a ales cu o îndoitură în capota portbagajului. Măcar a scăpat de amendă, nu?

Un şofer grăbit din Bucureşti a scăpat de amendă, dar s-a pedepsit singur cu o vizită la service [VIDEO] Un şofer grăbit din Bucureşti a scăpat de amendă, dar s-a pedepsit singur cu o vizită la service [VIDEO]

În videoclipul de mai jos, filmat la intersecţia dintre bulevardele Barbu Văcărescu şi Lacul Tei din Bucureşti, mai multe maşini depăşesc ilegal coloana care aşteaptă la semafor şi ajung, inevitabil, în staţia de tramvai. La un moment dat, din sensul opus apare o maşină de Poliţie, iar poliţistul de la volanul ei îl îndeamnă pe unul dintre şoferii care au călcat strâmb să dea cu spatele ca să stea la coadă ca toată lumea. Doar că protagonistul nostru uită de stâlpul dintre liniile de tramvai şi, deşi a scăpat de amendă, s-a ales cu o îndoitură în capota portbagajului.

VIDEO:

Via TraficTube

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.