Urmărire ca-n filme cu poliţia americană. VIDEO

Hollywood să ia lecţii: iată cum se efectuează o urmărire în mare viteză finalizată cu o oprire ca la carte a infractorului. Fără victime colaterale!

Urmărire ca-n filme cu poliţia americană. VIDEO Urmărire ca-n filme cu poliţia americană. VIDEO

Că nu e bine să te pui cu poliţia americană, ar trebui să o ştie orice individ care calcă pe pământ american. Dar atunci când îi pui să te alerge pe şosea, profitând că tu ai ditamai truck-ul, ar trebui să te aştepţi la un răspuns pe măsură.

Remarcaţi manevra ca la carte efectuată de poliţiştii din prima maşină pentru a-i destabiliza maşina infractorului, precum şi manevra de placare a maşinii sale pentru a nu mai avea pe unde să fugă. Oare ai noştri ar putea face aşa ceva cu Loganurile? :)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.