Urmărirea asta nebună din SUA confirmă că drogurile la volan nu sunt de bun augur

Nu ştim ce a luat şoferul din clipul de mai jos, însă judecând după pornirile agresive împotriva tuturor, cu siguranţă n-a fost ganja medicinală...

Urmărirea asta nebună din SUA confirmă că drogurile la volan nu sunt de bun augur Urmărirea asta nebună din SUA confirmă că drogurile la volan nu sunt de bun augur

Totul a început într-o frumoasă vineri de aprilie în California, unde poliţiştii au luat în vizor un Scion xB şi l-au somat să oprească. Din păcate, şoferul n-a fost de acord cu intenţiile poliţiei, dând naştere unei urmăriri de aproape o oră, pe parcursul căreia atât poliţia, cât şi ceilalţi participanţi la trafic au fost martorii unor manevre super-imprevizibile şi super-periculoase. 

Poate că era supărată că doar DOUĂ unităţi s-au mobilizat în urmărirea ei

Urmărirea de pe autostradă a avut întorsături de situaţie (şi de direcţie), şoferul întorcând un pic PE CONTRASENS, asta atunci când n-a testat suspensiile Scion-ului acostamentul dintre fâşiile de asfalt. După aşa comportament, un PIT maneuver a devenit o soluţie necesară.    

PIT maneuver. Adică atunci când îi dai peste fund de o-ntorci la 180 de grade 

... dar, din păcate, nu foarte eficientă. Cutiuţa xB şi-a recăpătat controlul - cu ajutorul femeii din spatele volanului, probabil din ce în ce mai nervoase pe muştele astea cu beculeţe care n-o lasă în pace. 

„Auzi, de ce nu vă întoarceţi voi la gogoşii voştri, eh?”

Întâmplarea a avut loc în 2009, însă ştim că nu strică să ne reamintim că 

1. Femeile n-au simţul orientării

2. Droguri + Condus (sau mai orice altceva) = Pericol 

3. Feministele n-au simţul umorului

4. Scion xB este foarte, foarte pătrăţos

5. Nu toate femeile sunt speriate în spatele volanului

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.