Vă place să jucaţi table? Nu o faceţi cu maşina prin trafic! VIDEO

Din ciclul "am volan, motor şi pedale, sunt pilot", vă prezentăm următorul videoclip care ilustrează perfect cât de prost se poate sfârşi o croşetare printre celelalte maşini din trafic.

Vă place să jucaţi table? Nu o faceţi cu maşina prin trafic! VIDEO Vă place să jucaţi table? Nu o faceţi cu maşina prin trafic! VIDEO

Tot ce o sa facem este să vă repetăm, şi să vă repetăm, şi să vă repetăm - un stil de condus agresiv şi pseudo-sportiv în trafic nu vă va duce mai repede la destinaţie, pentru că veţi salva cel mult 2-3 minute.

În schimb, asemenea obiceiuri vă pot duce cu succes în portbagajul celui care s-a oprit regulamentar la semafor sau încearcă să facă stânga, însă a avut proasta inspiraţie să nu lase suficientă distanţă între maşina lui şi cea din spate.

Mai jos isprava celui care s-a gândit e o idee bună "să joace table în trafic"...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.