Viaţa de biciclist nu este atât de simplă pe cât pare

Ştim că şoferii sunt invidioşi pe biciclişti pentru că ajung la serviciu dimineaţa (şi acasă seara) de două ori mai repede decât ei. Însă asta nu înseamnă că a fi biciclist e uşor. Mai ales după ce plouă...

Viaţa de biciclist nu este atât de simplă pe cât pare Viaţa de biciclist nu este atât de simplă pe cât pare

Într-un fel, nici nu poţi să nu fii invidios pe biciclişti. Se plimbă toată ziua în aer liber, fac exerciţiu fizic (pont: experţii spun că exerciţiul fizic este sănătos) şi din când în când se adună mulţi la un loc şi fac o plimbare de stă oraşul pe loc. Uneori, la propriu. 

Aşa cred non-bicicliştii că arată viaţa de biciclist (via)

Şi nu este vorba doar de femei în fustă, căci nu doar ele dau culoare asfaltului gri din oraşele mari. Şi domnii pot să arate bine de asemenea. Unii şi unele ar putea recunoaşte aici că unii fugăresc bicicliştii pe benzile de bicicletă (puţine şi aparent nerecunoscute de şoferi) pentru că sunt invidioşi de cât se frumoasă şi de simplă este viaţa lor. 

Oficial, acesta este un biciclist galant (via Hepta)

Însă totul se năruie atunci când plouă. Şi te afli pe o stradă inundată (oricare stradă din Bucureşti, după un pic de ploaie torenţială). Şi te chinui să nu îţi infigi faţa în vreo baltă. Şi nu tot timpul reuşeşti să răzbaţi până acasă. Nu, viaţa de biciclist nu este uşoară.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.