VIDEO Accident cu 3 maşini, din cauza unui porumbel

Vinovatul este un porumbel care se plimba liniştit pe stradă, dar şi şoferii care nu au păstrat distanţa regulamentară.

VIDEO Accident cu 3 maşini, din cauza unui porumbel VIDEO Accident cu 3 maşini, din cauza unui porumbel

Camera de bord a unei maşini parcate pe o stradă din oraşul rusesc Rostov a filmat un accident în care au fost implicate trei maşini. Vinovatul este un porumbel care se plimba liniştit pe stradă, dar şi şoferii care nu au păstrat distanţa regulamentară.

Persoana a cărei cameră a filmat accidentul povesteşte că pasărea se plimba prin iarbă, înainte să treacă pe carosabil. Şoferul unui Ford a încetinit, apoi a oprit, pentru a nu lovi pasărea, însă doi şoferi din spatele său nu au apucat să oprească. Un Clio a încercat să-l ocolească şi l-a acroşat, în timp ce altă maşină a lovit Fordul în spate.

EXCLUSIV ProMotor - Cum a pierdut Dacia o licitaţie de 400 de maşini de patrulare ale Poliţiei pentru doar 2,4 lei pe autoturism

 

Cum arata documentul cu echiparea minimă cerută de poliţişti de la Renault si Porsche pentru maşinile lor de patrulare

În sfârşit! Sistemul care face viaţa mai uşoară fiecărui şofer care conduce în Bucureşti va fi repornit

DOCUMENT OFICIAL - Situaţia reală a reţelei de transport din România. Cum ne deplasăm mai repede: maşină sau tren?

DOCUMENT OFICIAL - Cât plăteşte România pentru un kilometru de autostradă, faţă de celelalte ţări din Europa. Rezultatul este surprinzător

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.