VIDEO: accident spectaculos în NASCAR, mulţi spectatori răniţi

Nu mai este un secret că la cursele NASCAR spectatorii sunt mai interesaţi de accidente decât de cursă în sine. Iată că în recenta cursă de la Daytona spectacolul s-a continuat în mod dramatic şi în tribune.

Dacă în cazul curselor de Formula 1 se pune un mare accent pe tehnica pilotajului, în cazul curselor de NASCAR, unde pista este un simplu oval, norocul are o importanţă foarte mare. Iar când ghinionul este mare, apar şi accidentele spectaculose, care fac deliciul unui număr cam mare de spectatori.

Recent, însă, un astfel de accident petrecut în preziua cursei Daytona 500 s-a soldat nu doar cu foarte multe maşini avariate, ci şi cu un număr mare de victime din rândul spectatorilor. Din fericire, nu e vorba de nici un deces, dar peste 30 de spectatori au avut nevoie de spitalizare, câţiva în stare gravă.

Rămâne de văzut ce noi măsuri de protecţie vor lua organizatorii NASCAR în urma acestui incident, pe care îl puteţi urmări mai jos:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.