VIDEO: Aşa arată un trailer incărcat cu supercaruri mistuite de flăcări!

Mai multe supercaruri, care erau transportate pe un trailer, au ajuns intr-o stare de nedescris după ce au fost mistuite de flăcări.

VIDEO: Aşa arată un trailer incărcat cu supercaruri mistuite de flăcări! VIDEO: Aşa arată un trailer incărcat cu supercaruri mistuite de flăcări!

Un ziar local din Thailanda afirmă că incendiul a pornit de la un BMW, care s-a aprins din senin, iar flăcările care l-au cuprins s-au extins şi au ajuns şi la celelalte maşini aflate pe trailer. Aşadar, modele ca Ferrari F430, Lamborghini Murcielago şi Bentley au fost arse aproape in totalitate. Probabil s-ar fi ajuns şi mai rău, dacă şoferul trailerului nu ar fi fost avertizat de incendiu de un alt participant la trafic.

Atât BMW-ul cât şi celelalte maşini exotice erau echipate cu instalaţii pe gaz. Să fi fost acesta principalul motiv pentru care au luat foc atât de repede?

Conform celor de la Biroul Naţional de Informaţii din Thailanda, pagubele produse in urma incendiului, se ridică undeva la 2,5 milioane de euro. Aşadar, vorbim de un BMW de 250.00 euro, un Lamborghini Murcielago de un milion euro, un Ferrari F430 de 760.000 euro şi un Bentley de 510.000 euro.  

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.