VIDEO: aşa ceva chiar ÎŢI RECOMANDĂM să faci acasă!

Maşini puternice, urmăriri spectaculoase, punerea în pericol a circulaţiei din oraş... Cum adică vă recomandăm să faceţi aşa ceva? E simplu: răspunsul îl găsiţi în video. Şi punem pariu că ne veţi da dreptate.

Nevoia de adrenalină, de epatare, de ”cine e mai tare” îi face pe mulţi, în general tineri, să exagereze în stil ”Fast & Furious” cu maşinile prin oraş, nu de puţine ori cu urmări chiar fatale, nu doar pentru ei, ci mai ales pentru cei nevinovaţi.

Cine vrea să se defuleze fără să-i pună pe alţii în pericol, poate să-şi elibereze frustrările pe circuit, fie el real sau virtual. Sau poate sa-şi consume energia ca în exemplul următor. Credeţi-ne, clipul următor merită urmărit până la capăt!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.