VIDEO: cam aşa salvezi un Impreza de la accident pe Nürburgring

În cazul în care ai uitat de ce se numeşte Nordschleife „Iadul Verde”, iată un reminder video. Iar dacă nu ştii de ce avem respect incomensurabil pentru cei care nu se lasă învinşi de Iadul Verde, iată un reminder video.

VIDEO: cam aşa salvezi un Impreza de la accident pe Nürburgring VIDEO: cam aşa salvezi un Impreza de la accident pe Nürburgring

Este nevoie de mult timp pentru a învăţa la perfecţie cele 154 de viraje ale Nordschleife-ului. Tocmai de asta am profitat de această lecţie video pentru a-ţi da ocazia să te antrenezi mental pentru clipa când vei ajunge acolo (din nou). 

Şi este nevoie şi de foarte multă cunoaştere a propriei maşini pentru a putea fi eficient 100%. Tipul din imagine s-a hazardat într-un viraj şi a scăpat controlul Imprezei sale. Ceea ce a reuşit ulterior a compensat cu succes lipsa de inspiraţie iniţială, când se deplasa cu multe zeci de kilometri la oră fie de-a latul pe iarbă, fie cu spatele în direcţia de mers. 

Pentru că nimic nu poate fi lăsat nediscutat, am vrea să ştim de la tine cât crezi că a fost noroc şi cât crezi că a fost măiestrie în salvarea pe care tocmai ai văzut-o?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.