VIDEO: Campania anti-viteză care vă va pune pe gânduri

Vedem în fiecare zi cum viteza pe şosele face victime, în ciuda campaniilor derulate în fiecare an. Chiar şi aşa, unii conducători auto nu realizează ce pericole ascunde acest obicei. Poate această reclamă îi aduce la realitate.

VIDEO: Campania anti-viteză care vă va pune pe gânduri VIDEO: Campania anti-viteză care vă va pune pe gânduri

Mesajul este simplu: o greşeală în trafic nu trebuie plătită cu viaţa. Pentru că atunci când ne aflăm la volan împărţim şoseaua cu alţi participanţi la trafic, viteza cu care ne deplasăm trebuie să permită evitarea unei potenţiale erori şi implicit a unui accident. Atât din partea noastră, cât şi din partea celor din jurul nostru.

Campania a fost lansată pe 5 ianuarie în Noua Zeelandă, însă se poate aplica în orice ţară din lume. Fără alte adăugări, vă sfătuim să urmăriţi reclama de mai jos şi să trageţi singuri concluziile.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.