VIDEO: Ce se întâmplă dacă apeşi pedala de ambreiaj în loc de frână

Cursurile de pilotaj sunt un prilej foarte bun să înveţi să conduci rapid, dar în siguranţă, mai ales că s-ar putea să ai lângă tine un instructor experimentat. Ce se întâmplă, însă, dacă în timpul unei curse uiţi ordinea pedalelor?

VIDEO: Ce se întâmplă dacă apeşi pedala de ambreiaj în loc de frână VIDEO: Ce se întâmplă dacă apeşi pedala de ambreiaj în loc de frână

Dacă vrei să înveţi să conduci rapid, dar sigur, o soluţie bună este înscrierea la o şcoală de pilotaj. Acolo ar trebui să înveţi cum să ataci virajele ca să scoţi ce e mai bun din maşina ta, dar şi ce ar trebui să faci ca să devii un şofer mai bun.

Ce se întâmplă, însă, dacă uiţi ordinea pedalelor? Ei, bine, s-ar putea să păţeşti ce a păţit şi protagonistul din clipul video de mai jos, care, înainte de o curbă, a apăsat pedala de ambreiaj în loc de pedala de frână, chiar dacă în tot acest timp, instructorul i-a spus de nenumărate ori să frâneze.

Video:

Ce părere aveţi? Se putea şi mai rău?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.