VIDEO: Cea mai bună metodă prin care să rămâi fără bara de protecţie faţă

Pasul 1: cauţi un pick-up împotmolit în nisip. Pasul 2: montezi cablul de tractare. Pasul 3: bagi maşina în Rachetă şi rezolvi problema.

VIDEO: Cea mai bună metodă prin care să rămâi fără bara de protecţie faţă VIDEO: Cea mai bună metodă prin care să rămâi fără bara de protecţie faţă

Dacă nu ai ajutat niciodată pe cineva să iasă din încurcătură cu maşina, mai bine laşi treaba de tractare pe mâinile oamenilor care au ceva mai multă experienţă. Motivul e simplu: îţi duci misiunea la îndeplinire, dar s-ar putea să te alegi cu câteva componente lipsă la maşina ta. Adică aşa cum a păţit bărbatul din videoclipul de mai jos.

VIDEO:

Ce sfaturi i-ai da şoferului care a vrut să dea o mână de ajutor?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.