VIDEO: Culmea penibilului - o liniuţă între un BMW şi o motocicletă se termină prost

De cele mai multe ori, liniuţele dintre o maşină şi o motocicletă au ca rezultat victoria motociclistului. Doar că videoclipul de mai jos ne face să ne gândim că ai nevoie şi de puţină experienţă pentru a struni căluţii adunaţi între picioare.

VIDEO: Culmea penibilului - o liniuţă între un BMW şi o motocicletă se termină prost VIDEO: Culmea penibilului - o liniuţă între un BMW şi o motocicletă se termină prost

Puterea mare şi greutatea mică duc, de obicei, la victoria motocicletelor în liniuţele cu maşini. Dar se pare că ai nevoie şi de puţină experienţă pentru a ţine în frâu sutele de cai-putere dintre picioare, fiindcă altfel păţeşti ca ghinionistul din videoclipul de mai jos, care a pus gând rău unui BMW Seria 5.

Via BMW Blog România

După ce v-aţi delectat, vă întrebăm: se putea şi mai rău?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.