VIDEO: Cum să eviţi o coliziune frontală cu 3 maşini

Graba şi condusul nu au făcut niciodată pereche bună, aşa cum era să afle un şofer rus nerăbdător să ajungă la destinaţie, acesta evitând ca prin miracol un accident tragic.

VIDEO: Cum să eviţi o coliziune frontală cu 3 maşini VIDEO: Cum să eviţi o coliziune frontală cu 3 maşini

Nu ştim dacă incidentul surprins de camera de filmat din maşina protagonistului poate fi încadrat în categoriile miracole sau reflexe supra-omeneşti, însă cert este faptul că întâmplarea se putea termina extrem de urât. Şoferul din maşina căruia sunt filmate imaginile pare să circule cu o viteză destul de mare pentru condiţiile în care se desfăşoară traficul, iar în momentul în care un autoturism întră pe direcţia sa de mers din sens opus, rusul alege să intre pe contrasens pentru a evita impactul

O decizie destul de greu de luat, plus că în partea din dreapta se poate observa o basculantă încercând să se încadreze pe şosea, limitând spaţiul de manevră al şoferului grăbit. Ajuns pe contrasens, şoferul se trezeşte în plin trafic, faţă în faţă cu un camion şi cu alte două autoturisme. URMAREA, o puteţi afla accesând VIDEOCLIPUL de mai jos.

VOI CUM AŢI FI JUDECAT ÎN SITUAŢIA DATĂ?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.