Video: Dacă vrei să ţii cu dinţii de un drift, s-ar putea să-ţi explodeze motorul

Un pilot polonez a vrut atât de tare să menţină un glisaj, încât s-a ales cu motorul şi transmisia maşinii sale distruse.

Video: Dacă vrei să ţii cu dinţii de un drift, s-ar putea să-ţi explodeze motorul Video: Dacă vrei să ţii cu dinţii de un drift, s-ar putea să-ţi explodeze motorul

Competiţiile de drift sunt din ce în ce mai cunoscute în lumea întreagă, iar pasionaţii acestui sport sunt din ce în ce mai competitivi. Iar asta înseamnă că uneori trebuie să îţi împingi maşina la limită pentru a ieşi în faţă.

Din păcate pentru pilotul din clipul de mai jos, limitele maşinii lui au fost ceva mai jos decât se aştepta el, fiindcă motorul şi transmisia au explodat niţel după un drift forţat.

Poate cel mai amuzant moment al clipului video este, însă, intrarea în cadru a unui Daewoo Lanos care joacă rolul unei maşini de intervenţie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.