VIDEO: Dovada că America este ţara tuturor posibilităţilor

De cele mai multe ori, videoclipurile cu accidente stupide vin din Rusia. Ei bine, de data asta avem ceva special: un videoclip de 20 de minute din Statele Unite ale Americii, în care putem vedea cu uşurinţă că nu e totul numai lapte şi miere.

VIDEO: Dovada că America este ţara tuturor posibilităţilor VIDEO: Dovada că America este ţara tuturor posibilităţilor

Suntem cât se poate de siguri că ai văzut cel puţin un videoclip cu accidente din Rusia. E şi normal, până la urmă, fiindcă e plin internetul de ele. Dar acum avem ceva special - un material venit tocmai din Lumea Nouă sau, altfel spus, ţara tuturor posibilităţilor - America.

Un montaj de 20 de minute care ne-a pus pe gânduri: dacă vrem vreodată să emigrăm, mai ţinem SUA pe lista scurtă sau nu?

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.