VIDEO: E bine că vrei să pui un V8 într-un MX-5, atât timp cât nu-i dai foc

Tânărul din clipul video de mai jos are un plan foarte bun - vrea să monteze un motor V8 cu carburator într-o Mazda MX-5. Asta e foarte bine, bravo lui! Doar că atunci când încearcă să pornească motorul, lucrurile nu merg chiar aşa cum ar trebui.

VIDEO: E bine că vrei să pui un V8 într-un MX-5, atât timp cât nu-i dai foc VIDEO: E bine că vrei să pui un V8 într-un MX-5, atât timp cât nu-i dai foc

Micuţa Mazda MX-5 e recunoscută ca fiind una dintre cele mai bune maşini sport, care îţi oferă o doză considerabilă de distracţie pentru bani destul de puţini. Doar că motoarele standard, de 1,6, 1,8 şi 2,0 litri, nu au, în opinia unora, destulă putere. Aşa că unii proprietari de MX-5 îşi schimbă motorul standard cu ceva mai mare.

La fel ca tânărul din clipul video de mai jos, care încearcă să monteze un V8 cu carburator în maşinuţa lui. Ceea ce e foarte bine, doar că atunci când încearcă să pornească noul lui motor, lucrurile nu prea merg aşa cum ar trebuie.

Când dă prima cheie, se vede cum sar nişte scântei, însă el nu se lasă. Aşa că mai încearcă o dată. Şi încă o dată. Până când motorul lui ia foc. Dar nici atunci nu se lasă şi încearcă să pornească în continuare motorul. Când vede că nu merge, încearcă să stingă focul cu propria lui suflare, care bineînţeles că e foarte puternică (nu chiar).

Dar asta nu e tot. La un moment dat, omul aproape că îşi dă foc singur, dar, din fericire, nu păţeşte nimic.

Toată întâmplarea, în clipul de mai jos:

Aşadar, cetăţeni ai internetului, ce părere aveţi?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.