VIDEO: Flic-flac sinucigaş, pe motocicletă

Viteza prea mare pe motocicletă, combinată cu neatenţia şoferilor duce de multe ori la situaţii tragice. Mai ales dacă, în pană de opţiuni, unii reuşesc figuri a la Chris Pfeiffer sau Evel Knievel

VIDEO: Flic-flac sinucigaş, pe motocicletă VIDEO: Flic-flac sinucigaş, pe motocicletă

Aşa cum spuneam mai sus, cascadoriile pe motocicletă sunt pentru puţini temerari, nu pentru motociclistul de rând. Mai ales în trafic, unde mulţi au impresia că sunt regii şoselelor. Dar în videoclipul de mai jos, situaţia e alta.

Nu ne putem explica altfel flic-flac-ul motociclistului decât printr-o viteză iniţială prea mare, combinată nefericit cu neatenţia la volan a şoferului care vira stânga. Confruntat cu maşina care i-a apărut în faţă, motociclistul intră în impas, se panichează şi acţionează haotic frânele. În clip se vede doar partea de decelerare. Altfel nu ne putem explica de ce mai are puţin şi se dă peste cap cu motocicleta. Lucru pe care nu-l reuşeşte, în schimb este proiectat violent, cu capul înainte în portiera maşinii.

Cum putea fi prevenit acest accident? Şi nu căutaţi un singur vinovat, poate aşa învăţăm din greşelile altora...

Totul aşa cum s-a întâmplat, capturat de o cameră video din bordul altei maşini, în videoclipul de mai jos.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.