VIDEO: iată de ce NU E VOIE să faci triplare în depăşire

În orice ţară din lume, depăşirea prin triplare este interzisă. Iar în următorul video puteţi vedea perfect de ce.

Ce spune codul rutier: atunci când cel care ne precede sau ne urmează a semnalizat înaintea noastră intenţia de a efectua o manevră de depăşire, nu mai putem depăşi, chiar dacă prin manevră nu se trece de axa drumului. Deci depăşirea prin triplare nu este permisă (se consideră triplare atunci când două vehicule depăşesc simultan pe un al treilea). Chiar dacă un vehicul nu a semnalizat, dar s-a angajat într-o depăşire înaintea noastră, nu trebuie să efectuăm manevra.

Toate aceste lucruri se pare că sunt apă de ploaie pentru protagoniştii următorului video. Iar urmările nu au fost deloc de neglijat:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.