VIDEO: iată de ce NU TREBUIE să te crezi la raliu pe şosea

Pentru a înţelege mai bine ce urmări dezastruoase poate avea o manevră greşită pe şosea, închipuiţi-vă că maşina de curse din videoclipul următor ar fi fost o maşină normală, fără roll-cage...

Din păcate, mulţi şoferi tineri confundă maşina cu un bolid de curse, iar şoseaua cu un circuit. Iar urmările sunt, de prea multe ori, fatale. Incidentul din videoclipul următor ar trebui să fie o lecţie dură pentru cei care cred că aptitudinile de pilot din jocurile de calculator sunt aplicabile şi în realitate.

De remarcat dinamica accidentului cu încetinitorul - o maşină normală, fără dotările de siguranţă ale celei de curse, ar fi suferit distrugeri din care pasagerii nu ar fi putut scăpa cu viaţă (pilotul şi copilotul maşinii de faţă au scăpat fără zgârieturi, datorită roll-cage-ului).

Reţineţi, aşadar: nu vă credeţi piloţi de raliu pe şosele, căci nu sunteţi. OK? :)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.