VIDEO: Imaginează-ţi cum ar fi arătat acest accident dacă s-ar fi întâmplat pe un drum public

Da, e adevărat că omul a făcut o greşeală - chiar a recunoscut asta. Dar a făcut-o pe circuit, unde nu a rănit pe nimeni şi nu a încurcat pe nimeni. De fapt, nici măcar el, şoferul, nu a păţit nimic.

VIDEO: Imaginează-ţi cum ar fi arătat acest accident dacă s-ar fi întâmplat pe un drum public VIDEO: Imaginează-ţi cum ar fi arătat acest accident dacă s-ar fi întâmplat pe un drum public

Nu e prima dată când spunem că dovezile de vitejie trebuie făcute pe circuit şi doar pe circuit. Acolo e un mediu controlat, iar dacă se întâmplă ceva rău, şansele ca cineva să fie rănit sunt mult mai mici decât pe drumurile publice. Şi să nu spui că nu ai unde să mergi, pentru că scuza asta nu mai e valabilă după deschiderea circuitului Motor Park de la Adâncata.

Dacă tot nu eşti convins că ar trebui să îţi arăţi talentul la şoferie doar în mod legal, aruncă o privire peste videoclipul de mai jos şi imaginează-ţi ce s-ar fi întâmplat dacă accidentul s-ar fi petrecut pe un bulevard.

P.S. Şoferul e ok, chiar dacă felul în care maşina ar putea sugera altceva.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.