VIDEO: În Rusia, maşinile se cred rachete pe şosea

Ne e greu să credem că un şofer se poate plictisi atât de tare de maşina sa încât să încerce să o transforme în avion şi să-şi dorească să decoleze cu ea, la propriu. Ruşii însă, au altă părere.

VIDEO: În Rusia, maşinile se cred rachete pe şosea VIDEO: În Rusia, maşinile se cred rachete pe şosea

Totul e neclar în accidentul de mai jos, de la cauza care a determinat maşina să părăsească sensul de mers şi până la punctul final în care maşina se opreşte din cursa...pardon, zborul infernal.

Ce se vede în imagini poate fi descris simplu: un SUV derapează, intră necontrolat şi la viteză foarte mare pe spaţiul dintre sensurile de mers după care este proiectat în sus de parapetul despărţitor. E o pasăre, e nu avion, e Superman? Nu, sunt foarte mari şanse să fie un şofer inconştient. Videoclipul, mai jos:

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.