VIDEO: În Rusia, pietonii îţi calcă în picioare capota maşinii

Exasperaţi de şoferii kamikaze şi de stilul nebun de condus al acestora, pietonii din Rusia se răzbună cum pot atunci când li se face o nedreptate în trafic.

VIDEO: În Rusia, pietonii îţi calcă în picioare capota maşinii VIDEO: În Rusia, pietonii îţi calcă în picioare capota maşinii

Este şi cazul pietonului din videoclipul de mai jos, care răspunde cât se poate de original atunci când un şofer neatent calcă frâna în ultimul moment şi pătrunde pe trecerea de pietoni cu partea din faţă a maşinii.

Fără să stea pe gânduri, pietonul sare cu picioarele pe capota maşinii şi traversează ca şi cum maşina nu ar fi fost acolo. Evident, şoferul iese ofuscat din maşină şi pare violent, însă pietonul îl confruntă ajutat de o persoană de gen feminin şi lucrurile par calme.

Fără doar şi poate scenariul unui şofer care intră cu o parte sau cu toată maşina pe trecerea de pietoni se repetă zilnic în Bucureşti. Întrebarea noastră este: poate reprezenta soluţia rusului o variantă pentru ce se întâmplă şi la noi în ţară? Voi ce părere aveţi?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.