VIDEO: Lupta brutală, cu otgonul, dintre un BMW Seria 5 şi un... tractor

În clipul care urmează, un BMW Seria 5 interpretează rolul unui David fandosit împotriva unui Goliat agricol. Iar praştia e înlocuită de otgon. Din păcate, nu există deznodământ, însă lupta este cruntă pentru David.

VIDEO: Lupta brutală, cu otgonul, dintre un BMW Seria 5 şi un... tractor VIDEO: Lupta brutală, cu otgonul, dintre un BMW Seria 5 şi un... tractor

Uite cinci chestii pe care poţi să le faci cu un Seria 5 E34:

1. Să-l faci să arate ca în ţiplă şi să te bucuri de el în fiecare zi. Crede-ne, cu cât o faci să arate mai „clean”, cu atât o să fii mai apreciat. 

2. Să înveţi să faci drifturi cu el. Nu trebuie să fie neapărat M5 ca să poţi să te distrezi un pic cu BMW-ul tău clasic. Şi, evident, nu trebuie să exersezi pe drumuri publice - nu are rost să-ţi pomenim purcoiul de motive pentru care nu e OK s-o dai de-a latul prin trafic.

3. Să o faci decapotabilă. Dacă BMW a reuşit s-o facă o dată, poţi şi tu. În plus, cum te-ai simţi să ştii că ar fi al doilea BMW Seria 5 decapotabil din istorie. Sau, dacă nu, atunci printre puţinele. Dacă ai bani mulţi (şi pasiune pe măsură), poţi chiar să-ţi faci rost de un motor de M5, fie şi din ăla cu 6 cilindri în linie de 3,6 litri şi cu 314 CP.

4. Să reproduci art car-ul semnat de Esther Mahlangu. Şi să-ţi faci dreadlock. Şi să asculţi reggae. Practic, ai fi un balcanic cu păr ciudat care conduce o maşină desenată de un artist din Africa de Sud şi ascultă muzică jamaicană. Se numeşte multiculturalitate şi nu e pedepsită cu moartea; s-ar putea chiar să faci o figură frumoasă.

5. Să înveţi să faci drifturi şi să exersezi în Moscova. Eventual, în Piaţa Roşie, în faţa poliţiei. După ce-ţi faci curaj cu nişte licoare de-a locului. Nu-ţi putem spune ce s-ar putea întâmpla, însă cu siguranţă nu o să ajungi bine. Vezi? Dacă nu ţi-a plăcut aia cu multiculturalitatea... [poză via]

 

Uite o chestie pe care să NU o faci cu un Seria 5 E34: 

Să-l legi de un tractor şi să faci lupte cu otgonul. Nu ai scuză pentru asta în faţa niciunui iubitor de maşini. Şi nici din niciun punct de vedere logic. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.