VIDEO: Motivul pentru care NU trebuie să faci exerciţii de drift pe drumurile publice

Dacă nu ţi-ai dat încă seama, drumurile publice nu sunt locul ideal pentru exerciţiile tale de talent în arta driftului. Iar videoclipul de mai jos e dovada perfectă.

VIDEO: Motivul pentru care NU trebuie să faci exerciţii de drift pe drumurile publice VIDEO: Motivul pentru care NU trebuie să faci exerciţii de drift pe drumurile publice

Oricât de mult ne-ar plăcea distracţia, trebuie să spunem că drumurile publice nu au fost şi nici nu vor fi vreodată locurile potrivite pentru exersarea manevrelor de pilotaj. Dacă vrei să te distrezi cu maşina ta, mai bine mergi într-un loc închis, unde ai zone de degajare foarte mari şi nu rişti să păţeşti nimic dacă ţi se termină talentul. Şi da, e adevărat că foarte multă vreme nu am avut în România un astfel de loc, dar acum există Motor Park, aşa că nu mai ai nici un motiv să te plângi.

Dacă totuşi crezi în continuare că e bine să faci exerciţii de îndemânare pe o şosea publică, aruncă o privire peste videoclipul de mai jos şi ţine minte: dacă păţeşti aşa ceva în realitate, s-ar putea să nu fie nimeni lângă tine ca să te ajute când dai de greu.