VIDEO: Motociclist în derapaj versus tractor, doar în Rusia

Să nu se înţeleagă greşit, întâmplarea de mai jos putea să aibă loc în orice zona de pe mapamond, singura diferenţă este că în Rusia şansele ca aceasta să fie surprinsă de o cameră video sunt foarte mari. Lucru care s-a şi întâmplat.

VIDEO: Motociclist în derapaj versus tractor, doar în Rusia VIDEO: Motociclist în derapaj versus tractor, doar în Rusia

Ecuaţia este simplă: se ia un motociclist care probabil rulează cu o viteză mai mare decât îi permit abilităţile sale şi un tractor echipat cu o cupă de încărcare, venind din direcţia opusă. Plus o intersecţie ciudată, cu trei maşini parcate pe mijlocul drumului.

Nu vă spunem decât că motociclistul a scăpat nevătămat din accident, ca prin urechile acului. Voi a cui credeţi că este vina, a motociclistului, a tractoristului sau a celor care au parcat maşinile în acel loc? VIDEO, mai jos:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.