VIDEO: ne poate spune cineva de unde a apărut maşina aia?!

Întrebarea din titlu nu este doar o retorică artistică. Ne-am uitat la clipul ăsta de vreo 132 de ori şi tot nu am reuşit să înţelegem ce s-a întâmplat aici.

VIDEO: ne poate spune cineva de unde a apărut maşina aia?! VIDEO: ne poate spune cineva de unde a apărut maşina aia?!

Să zicem că noi nu ne pricemem foaaarte bine la a depista artificiile vizuale pe care unii le reuşesc în clipurile lor. Însă ce am văzut aici ne-a încurajat să ne facem cruce şi să spunem o mică rugăciune, pentru că nu am reuşit să găsim o explicaţie logică. Întrebarea din titlu nu este, deci, retorică, aşa că dacă ai ochiul (mai) format, spune-ne şi nouă de unde a apărut maşina aia acolo.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.