VIDEO: Ori suntem drifteri ori nu mai suntem

Îl mai ţineţi minte pe bărbatul care a devenit celebru peste noapte pentru că a apărut la televizor spunând „ori suntem golani ori nu mai suntem”? Indiferent de răspuns, noi credem că şoferul din clipul de mai jos are, cu siguranţă, o atitudine de genul „ori suntem drifteri ori nu mai suntem”.

VIDEO: Ori suntem drifteri ori nu mai suntem VIDEO: Ori suntem drifteri ori nu mai suntem

Se dau: o Lada Riva sedan, câţiva bărbaţi care stau la un grătar la iarbă verde şi o coloană sonoră de dor şi jale. Nimic special până aici, mai ales că şi în România duduie muzica din difuzoarele maşinilor la grătarele în aer liber.

Lucrurile devin interesante, însă, când unul dintre bărbaţi vrea să facă un drift la volanul rusoaicei cu forme pătrăţoase. Rezultatul, care e demn de expresia „ori suntem drifteri ori nu mai suntem” – inspirată din deja celebra declaraţie „ori suntem golani ori nu mai suntem”, poate fi văzut în clipul video de mai jos.

Din fericire, nimeni nu a păţit nimic.

Video:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.