Video: Revelionul în maşină ar putea fi o idee proastă

A mai trecut un an, iar tot mapamondul a sărbătorit începutul lui 2013 cu artificii şi petreceri. Câţiva cetăţeni ruşi, însă, au ales să sărbătorească Revelionul mai devreme, în maşină. Ce a ieşit, vedeţi în clipul video de mai jos.

Video: Revelionul în maşină ar putea fi o idee proastă Video: Revelionul în maşină ar putea fi o idee proastă

Toată lumea a sărbătorit trecerea în 2013 cu artificii şi petreceri. Câţiva ruşi au ales, însă, să dea tonul petrecerilor (probabil) şi au sărbătorit Anul Nou cu… o zi înainte. În maşină.

Ei au aprins câteva focuri de artificii în al lor Mitsubishi Lancer şi totul a fost perfect, dar nu prea. Din fericire, nimeni nu a păţit nimic, iar totul a fost filmat cu o cameră video montată într-o altă maşină.

Video:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.