VIDEO: şi poliţia greşeşte câteodată. În cel mai amatoricesc mod cu putinţă

Întâmplarea din clipul următor nu are rolul de a pune accent pe fapta poliţistului, cât mai degrabă de a atrage atenţia asupra manevrei periculoase pe care protagonistul nostru în uniformă ne-o demonstrează... involuntar.

Am văzut şi noi poliţişti care trec pe roşu (după ce se asigură, evident) fără să semnalizeze că ar fi în misiune; am văzut şi poliţişti care parchează pe trecerea de pietoni sau în mijlocul drumului pentru că au „treabă undeva în apropiere”. Dar nu ne-am gândit că o să vedem un poliţist care face o greşeală atât de... amatoricească. 

Una care, din fericire, nu a avut repercursiuni grave. Nu de data aceasta. Nu ştim ce s-a întâmplat mai departe cu poliţistul sau cu pietonul, dar sperăm că sunt prieteni buni acum. Şi, mai mult de atât, sperăm că voi, cei care vedeţi asta, o să continuaţi să aveţi grijă sporită în dreptul trecerilor de pietoni. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.