VIDEO: Şi uite aşa distrugi un Porsche 918 Spyder în câteva secunde

Ţi-ai luat cel mai nou supercar Porsche şi vrei să te dai mare în Saint Tropez. E normal, nu?

VIDEO: Şi uite aşa distrugi un Porsche 918 Spyder în câteva secunde VIDEO: Şi uite aşa distrugi un Porsche 918 Spyder în câteva secunde

Porsche 918 Spyder e o maşină la care mulţi râvnesc, dar puţini şi-o permit. Dacă noi am avea suficienţi bani pentru un exemplar, am ţine la el ca la ochii din cap. Dar se pare că nu toată lumea gândeşte aşa ca noi, iar exemplul este dat de individul din videoclipul de mai jos.

Scenariul stă cam aşa: un băiat a urcat la volan şi a vrut să plece de la hotelul din Saint Tropez unde era parcată maşina. Doar că spre ieşire a vrut să îşi arate calitatea de şofer desăvârşit, la fel cum un păun îşi afişează penajul atunci când vrea să atragă o femelă. Şi cum păunului nu-i iese întotdeauna pasenţa, nici individului din videoclipul de mai jos nu prea i-a ieşit schema.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.