VIDEO: slalomul printre maşini pe autostradă se termină prost

Autor: Adrian Mihălţianu 21 mart. 2013 Accidente
VIDEO: slalomul printre maşini pe autostradă se termină prost

Atunci când lucrurile o iau razna în halul ăsta, poţi doar să te rogi să scapi cu viaţă. Din fericire, cel de la volanul maşinii din care se filmează ia cea mai bună decizie – nu trage brusc de volan, pune doar frână şi menţine direcţia maşinii cât mai stabilă. Aceasta îi permite să evite la limită un accident care altfel ar fi fost extrem de grav.

Toate acestea însă din cauza unui grăbit care considera că poate face slalom printre maşinile de pe autostradă la o viteză semnificativ mai mare decât restul traficului. Am fi acuzat şi şoferul care filma că stătea degeaba pe banda a III-a, însă din filmare se vede că el urma să devanseze maşina mai lentă de pe banda II, aşadar locul său era acolo, cel puţin pe durata devansării.

Însă videoclipul de mai jos este o învăţătură de minte şi pentru noi – dacă şoferul maşinii roşii avea puţină răbdare, n-ar fi păţit nimic. Aşa, doar o şansă nesperată l-a păstrat în viaţă, dar cu ce daune! Data viitoare când vă mănâncă talpa să faceţi vitejii pe autostradă, aduceţi-vă aminte de acest accident!

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide