VIDEO: Uite de asta trebuie să te uiţi în oglinzi de fiecare dată când mergi cu spatele

Înţelegem că şoferiţa de la volan e începătoare, dar ni se pare inexplicabil că, după ce a ajuns în mijlocul intersecţiei, nu s-a uitat în oglinzile retrovizoare.

VIDEO: Uite de asta trebuie să te uiţi în oglinzi de fiecare dată când mergi cu spatele VIDEO: Uite de asta trebuie să te uiţi în oglinzi de fiecare dată când mergi cu spatele

Când eşti şoferiţă începătoare, s-ar putea să te panichezi un pic atunci când ieşi pe stradă pe cont propriu cu maşina, fără instructor lângă tine. Dar totuşi, să nu uităm că la şcoala de şoferi ai învăţat nişte lucruri (sau ar fi trebuit să înveţi) - să opreşti la semafor când e roşu şi să te uiţi în oglinzile retrovizoare când mergi în marşarier, printre altele. Ei bine, şoferiţa din videoclipul de mai jos a lipsit la aceste două lecţii, se pare.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.