VIDEO: Un incendiu pe motocicletă la aproape 400 km/h nu e o experienţă foarte plăcută

E suficient de periculos să mergi cu aproape 400 km/h pe o motocicletă, aşa că un incendiu nu face altceva decât să dubleze şansele (deja mari) de moarte.

VIDEO: Un incendiu pe motocicletă la aproape 400 km/h nu e o experienţă foarte plăcută VIDEO: Un incendiu pe motocicletă la aproape 400 km/h nu e o experienţă foarte plăcută

La un eveniment de viteză din Finlanda, un om şi un Kawasaki ZX14 cu turbocompresor au reuşit să ajungă la 397 km/h. Şi ajungeau şi mai departe, dar returul de la ulei s-a defectat, iar un mic incendiu a apărut fix în faţa pilotului, după cum scrie Hooniverse. Nimeni nu a păţit nimic, însă GoPro-ul care a filmat toată nebunia s-a transformat într-o masă de plastic ars, iar motocicleta (care a depăşit 400 km/h cu altă ocazie) a murit definitiv.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.