VIDEO: Un motociclist se laudă pe YouTube, „ajutând” poliţia să-l aresteze

Există o vorbă din bătrâni care spuen că „Lauda de sine nu miroase-a bine”. În cazul ăsta, miroase un pic a puşcărie chiar...

VIDEO: Un motociclist se laudă pe YouTube, „ajutând” poliţia să-l aresteze VIDEO: Un motociclist se laudă pe YouTube, „ajutând” poliţia să-l aresteze

Povestea asta pare desprinsă din filmele - numite generic - „cu proşti” . Faptul că aici nu e vorba de actori face povestea şi mai delicioasă. Şi nu e vorba de mai mulţi proşti, ci doar de unul. Şi nu e vorba nici de denumiri generice, ci de apelative denotative. 

Este vorba de un motociclist, din Statele Unite ale Americii, care se foloseşte de GoPro pentru a-şi filma fuga de poliţie. Şi pentru că e suficient de kamikaze, reuşeşte să şi scape. Apoi ajunge acasă cu bine, îşi schimbă probabil lenjeria intimă şi deschide calculatorul. Apoi YouTube-ul. Apoi încarcă pe internet clipul, pe care îl denumeşte „Yamaha R6 fuge de Poliţie - Urmărire la viteză maximă!!”. 

Internauţilor le place să privească video-uri de genul, aşa că „bravada” motociclistului primeşte peste 50.000 de vizualizări. Din păcate pentru el, unul dintre privitori era un poliţist, care a obţinut mandat de percheziţie şi care a descoperit clipul original pe calculatorul inculpatului. Poliţia numeşte genul ăsta de clipuri „dovadă”.

Folosindu-se de dovadă, autorităţile i-au plasat vreo cinci capete de acuzare (conform jalopnik.com). Ouch!

 

sursa: jalopnik.com

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.