VIDEO: Un şofer întoarce un Fiat 500 pe o străduţă în „doar” câteva ore

Ultima generaţie a maşinuţei de oraş Fiat 500 e cunoscută mai ales pentru dimensiunile sale reduse, care îi permit şoferului să navigheze prin trafic şi pe străzi înguste. Se pare, însă, că un şofer din Italia a avut destul de mult de furcă atunci când a decis să-şi întoarcă maşinuţa pe o stradă îngustă.

VIDEO: Un şofer întoarce un Fiat 500 pe o străduţă în „doar” câteva ore VIDEO: Un şofer întoarce un Fiat 500 pe o străduţă în „doar” câteva ore

Chiar dacă noul Fiat 500 e cunoscut pentru dimensiunile sale mici, care îi permit şoferului să se strecoare cu uşurinţă prin trafic şi să parcheze uşor, se pare că nu a fost suficient pentru un şofer italian. Bărbatul a încercat să îşi întoarcă maşinuţa pe o stradă îngustă din Italia, însă nu prea i-a ieşit din prima.

De fapt, italianul a reuşit să blocheze strada pentru câteva ore bune, timp în care s-au adunat poliţişti, preoţi, motociclişti şi şoferi nemulţumiţi.

Cum s-a petrecut totul, vedeţi în clipul de mai jos, care durează puţin peste nouă minute.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.