VIDEO: urmăririle cu poliţia în Rusia sunt puţin cam... cascadorii râsului

Ştiţi urmăririle cu poliţia de la americani? Viteză şi intervenţii rapide pentru stoparea prin orice mijloace a urmăriţilor, care pun în pericol ceilalţi oameni nevinovaţi. Ei bine, la ruşi nu se întâmplă aşa - după cum ne-o demonstrează următorul video.

În primul rând, urmărirea de faţă, nefiind pe autostradă, se desfăşoară la viteze relativ reduse, mai ales că nici nu vorbim de maşini potente: atât urmăritul, cât şi poliţia au nişte maşini Lada cam... modeste. După care se remarcă grija excesivă a poliţiştilor urmăritori în privinţa integrităţii maşinii lor - poate din cauză că orice reparaţie, chiar dacă dauna survine în timpul unei astfel de misiuni, este plătită din buzunarul propriu? Nu în ultimul rând, ne uimeşte stupizenia curajul unor agenţi care cred că pot opri cu un baston maşina urmărită...

Cum se termină totul, vedeţi în următorul video:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.