VIDEO. Cascadorii terminate prost: Guerlain Chicherit şi săritura sa eşuată

Viaţa piloţilor cascadori profesionişti este rareori privată de consecinţe. Îi vedem căzând, tamponându-se, rănindu-se şi uneori murind. Şi în cazurile fericite, aceştia scapă cu câteva răni uşoare şi cu o experienţă greu de digerat.

Guerlain Chicherit este schior profesionist şi pilot de raliuri. Deci nu un neavizat oarecare. Acesta a încercat să doboare recordul mondial pentru cea mai lungă săritură cu o maşină între două rampe, la bordul unui Mini Countryman. Dar rezultatul nu a fost cel aşteptat atunci când lucrurile au mers prost la 160 km/h.

Videoclipul de mai jos spune povestea tentativei de doborâre a unui record, o încercare eşuată, al cărui final a fost extrem de aproape de tragic. Învăţăturile au fost trase iar pilotului i-a fost amintit încă o dată riscul la care se expune atunci când execută asemenea cascadorii. Cum le surâde unora norocul, vedeţi din materialul video ataşat. Pentru cei nerăbdători, menţionăm că acţiunea începe la minutul 7:00.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.