VIDEO. Maşina folosită ca armă. Şofer de 19 ani din Piteşti loveşte intenţionat un bărbat

Un şofer de 19 ani din Piteşti a lovit ...

 

 

Un şofer de 19 ani din Piteşti a lovit cu maşina intenţionat un bărbat cu care avusese un incident în trafic. Tânărul este acum cercetat pentru vătămare corporală şi părăsirea locului accidentului.

Citeşte şi PROPRIETAR DE DIESEL: avantaje şi dezavantaje

Potrivit b365.ro, incidentul a fost surprins de o camera video aflata in apropiere de Colegiul National "Zinca Golescu".

Din imagini se vede cum soferul unei masini, un Opel, coboara din autoturism si se duce la masina tanarului, unde da un pumn in capota, dupa care se intoarce cu spatele si pleaca.

 

In acel moment, tanarul de 19 ani apasa pe acceleratie si intra cu masina in barbat, care cade la pamant.

Victima ar fi suferit o fractura la coloana, potrivit sursei citate.

Citeşte şi GALERIE FOTO. TOP 10 maşini accesibile pe care le au milionarii americani. Leonardo DiCaprio şi Justin Timberlake sunt printre ei

Citeşte şi GALERIE FOTO. Rescue – Cea mai tare maşină de intervenţii

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.