Volkswagen sperie un cinematograf întreg cu mesajul „nu da SMS-uri de la volan!”

Moda datului SMS-urilor sau chiar a navigării pe internet de la volan face deja mii de victime la nivel mondial, iar cei de la Volkswagen nu puteau rămâne indiferenţi la asta. Modul în care au reuşit să transmită mesajul este, însă, cât se poate de inteligent!

Volkswagen sperie un cinematograf întreg cu mesajul „nu da SMS-uri de la volan!” Volkswagen sperie un cinematograf întreg cu mesajul „nu da SMS-uri de la volan!”

Sunt nenumărate filme pe internet care arată ce se întâmplă atunci când te apuci să dai SMS-uri la volan, dar puţine dintre acestea ajung la cei cu adevărat obsedaţi de telefoane, fie şi pentru că aceştia au tendinţa de a ignora orice contravine stilului lor de viaţă.

Cei de la Volkswagen s-au bazat fix pe acest lucru atunci când au gândit campania lor de conştientizare cu privire la pericolele condusului în timp ce te joci cu telefonul, fie pentru a trimite SMS-uri, fie pentru a le citi. Iar efectul... judecaţi voi înşivă!

Via: Adweek

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.