„Vrei să te scot pe geam?” Intervenţia în forţă a poliţiştilor din Brăila. VIDEO

Un echipaj de Poliţie Rutieră din Brăila a oprit un şofer pe marginea drumului pentru că circula cu viteză excesivă, conform spuselor agentului de poliţie. Parlamentările acestuia cu poliţiştii cu privire la legislaţia rutieră şi refuzul de a arăta actele au dus la o surpriză...

„Vrei să te scot pe geam din maşină?” Aceasta e întrebarea pe care i-a pus-o un agent de la Poliţia Rutieră din Brăila unui şofer care a cerut să i se arate legislaţia, din cauză că a fost oprit pe marginea unui drum naţional, în calea camioanelor şi a celorlalte maşini care circulau pe acest drum. Nu ştim detalii despre viteza cu care circula maşina în afara localităţii, dar se pare că viteza excesivă a fost contravenţia care a dus la intervenţia poliţiştilor.

Cum vi se pare reacţia acestora la refuzul nervos al şoferului de a arăta actele? Video, mai sus.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.